Tømrer Esbjerg - Udførelse af tømrer og snedkerarbejde

Brdr. Færgemann ApS  er en traditionsbunden, men også en moderne tømrer og snedker virksomhed, der tager udgangspunkt i kvalitetsbyggeri leveret til den aftalte tid.

Brdr. Færgemann ApS Tømrer - og Snedker. Arbejder i fag entrepriser og hovedentrepriser, og vi sætter en ære i at løse opgaverne, så kunden oplever mindst mulig forstyrrelse af den daglige drift.
Vores indsats strækker sig lige fra udskiftning af en enkelt lås til servicering af både mindre og større kunder, herunder ombygninger for optimering af lokaler og bygninger.

Service & Drift

Vi tilbyder også rådgivning om drift og vedligehold. Vores servicevogne er udstyret med moderne værktøj og hjælpemidler, så vi kan løse selv de mest uforudsete opgaver på stedet.
Kvalitet og præcision er dyder, vi sætter meget højt - og det bliver værdsat af kunderne. Det viser vores mangeårige virke som seriøs samarbejdspartner til private såvel som Offentlige bygherrer. Vi har eget snedkeri, som laver alle de specielle ting, som et byggeri også byder på.

Brdr. Færgemann ApS Tømrer - og Snedker klarer alle fag opgaver, såvel for private som for erhvervslivet organisationer og offentlige myndigheder.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Byggeri