Lærlinge

BRDR. FÆRGEMANN ApS vil være sikre på, at uddanne fagligt dygtige Tømrer - og Murer med gode håndværksmæssige kvalifikationer. Vi har siden 1984 uddannet Tømrer med godt fagligt udbytte.

Vi har i 2012 firmaets første Murerlærlig og det er vores målsætning, at forsætte med at uddanne gode dygtige håndværker i fremtiden.
Det er alle medarbejderes ansvar at videregive virksomhedens bærende værdier og holdninger til vores elever, samt at uddanne vores lærlinge til gode håndværkere med et højt fagligt niveau.

BRDR. FÆRGEMANN ApS har i 2012 modtaget et diplom som godkendt og velegnet praktiksted for skolepraktikelever fra Teknisk Skole Esbjerg og er i dag organiseret i Det lokale uddannelse udvalg.

Som tømrer eller murer lærling hos BRDR. FÆRGEMANN ApS kommer du til, at arbejde med nybygning,ombygning eller renovering af ældre byggeri som bolig - og erhversbyggeri. En del af det forberedende arbejde foregår på værksted. Du skal have en god fysik og skal kunne lide at arbejde udendørs.

Ansøgning

Ansøgning om læreplads skal sendes til Nick McCullagh på mail nick@brdr-faergemann.dk eller som alm. post til BRDR. FÆRGEMANN ApS, Storegade 320, 6705 Esbjerg Ø

Få mere information på www.eucvest.dk